t r o t t o a r

22 april, 2013

Those Who Make

Filed under: Allmänt,Arbetsliv/samhälle,Livet — Niclas @ 20:58

Kommer på mig själv att återigen sitta och kolla filmerna på thosewhomake.com och drömma om ett annat liv. Jag är helt uppslukad av dessa korta filmer om individer runt om i världen som gör saker med händerna.

Jag kan verkligen sakna det i min vardag. Sitter för många timmar med osynliga och svårmätbara arbetsuppgifter. Ibland är jag väldigt avundsjuk på min far, arbetade inom byggsvängen och ibland hör jag han säga ”att det där huset har jag byggt” eller ”till den bron gjorde jag fundamentet”. Detta är saker som finns kvar i flera år, kanske flera generationer.

Hur många av alla implementationer av nya system/applikationer, processer eller rutiner kommer att leva om 3 år, 5 år eller kanske 25 år?

Comments are closed.