t r o t t o a r

25 september, 2009

Badbild

Filed under: Allmänt,Bilder,Ungarna — Niclas @ 13:26

Symptom

Filed under: Allmänt,Livet — Niclas @ 13:22

I bilen hem från tandläkaren i onsdags insåg jag att jag inte mådde rikigt som jag skulle, jag hade feber och ont i kroppen. Mao, jag var sjuk. Ã…kte direkt hem, skickade lite mail för att avboka några möten och få någon kollega att täcka för mig. Innan jag somnade i soffan så googlade jag på mina symptom:
– feber
– huvudvärk
– trötthet
– frossa
– muskelvärk
– ledvärk
– kräkningar
– aptitlöshet, vilket är mycket ovanligt för mig

Jag känner igen detta, kan inte riktigt placera vad det kan vara…får fundera på det. I alla fall, efter jag spytt två gånger och sovit i ett dygn fick jag tillbaka matlusten och idag, fredag, börjar jag få tillbaka mina krafter.

16 september, 2009

Det är aldrig riktigt bra

Filed under: Allmänt,Arbetsliv/samhälle,Livet — Niclas @ 19:20

Efter flera månader med alldeles för mycket att göra med mycket arbete på både kvällar och helger har jag i tre dagar suttit i fred på kontoret och haft möjlighet att komma ifatt. I eftermiddags började jag tycka att det var lite långtråkigt. Men som tur är ska jag till kund imorgon och jag ser i kalendern att det drar igång igen i nästa vecka…

Att det aldrig ska vara lagom…?

12 september, 2009

Hur blev det nu?

Filed under: Allmänt,Kul/dumt,Livet — Niclas @ 13:57

Jag kom ut från gymmet, nytränad och trött och inte utan att jag var lite stolt, sådär som man alltid är när man har tränat. Vi stannade till vid torget för att köpa lite mat och då kom vi på att det var de årliga livsrumsdagarna: Länk ->

I och med att vi ska bort i kväll tog jag en sväng in på bolaget. När jag står i kön och ska betala kommer jag på att nu är det lite kortslutning i vilka signaler jag skickar till omgivningen. Med två kassar bärs men fortfarande i träningskläder, svettig och oduschad går jag över torget som är fullt med Livsrums-ståhejet och alla hälso-freks.

Men det är ju viktigt att återställa vätskebalansen, eller hur?

2 september, 2009

Kraschad dator

Filed under: Allmänt,Livet — Niclas @ 19:46

Sitter på ett hotellrum i Stockholm när jag får samtalet som meddelar mig att datorn har kraschat, troligtvis hårddisken som gett upp. Tanken som slår mig direkt är att alla bilderna på valpen är borta.

Kommer hem på tisdagkväll och börjar kolla lite smått och försöka felsöka lite. Efter en stund finns det en strimma ljus i den mycket mörka tunneln och vi griper efter halmstrån. Idag var vi och köpte ett nytt nätaggregat och se, det hjälpte.

Men vilken backup-noja jag utvecklade. I helgen är det jag som köper en extern hårddisk för backup!