t r o t t o a r

30 november, 2006

klokt eller cyniskt?

Filed under: Allmänt,Citat/kommentarer,Livet — Niclas @ 22:02

”Minds are like parachutes – the only work when open”
– Thomas Dewar

Jag var på kurs idag och där fick vi tablettaskar, med ovanstående citat, efter lunchen. De låg på våra bänkar i konferenslokalen, det var reklamaskar för hotellet vars lokaler vi hyrde. Jag vet inte om jag ska ta till mig citatet och tycka att det var lite klokt och insiktsfullt eller om jag ska skratta lite cyniskt och bli trött över medvetenheten i hotellets kundvård…

21 november, 2006

Jag kanske behöver sova lite mer…

Filed under: Allmänt,Livet — Niclas @ 20:58

Jag fick möjligheten att gå på en liten after-work i fredags. Eller så liten var den kanske inte, jag kom hem med sista tåget 03:17 lördagmorgon.

Jag vaknade till runt halv tio när jag fick valpen i famnen medan mamman packade bilen för deras tripp hem till mormor och morfar. Vaknade nästa gång lite efter ett och då förflyttade jag mig till soffan och somnade om. Mellan fyra och sex låg jag i soffan och pendlade mellan sömn och ”tv-koma”. Jag tror att jag låg och kollade på en match i dam-vm i handboll mellan Polen och Danmark, eller vilka det nu var.

När jag väl fick ork åt jag en pizza och fortsatte att slappa i soffan. Jag gick och la mig runt halv elva för att somna som en stock till halv nio söndag morgon.

Jag tror att jag kanske ska försöka sova lite mer…

PS. Imorgon ska jag till tandläkar!&#¤!!!

13 november, 2006

uppdatering

Filed under: Allmänt,Arbetsliv/samhälle,Livet — Niclas @ 13:54

Nu finns det kaffe…tjohoo!

inte bra början…

Filed under: Allmänt,Arbetsliv/samhälle,Livet — Niclas @ 12:54

Idag var det inbokat ett möte 09:00 – 11:00 som inte fick gå fel. Så inatt kunde valpen naturligtvis inte sova utan jag fick mata, byta blöja och natta igen runt fyra-tiden. Men det är ju bara att gilla läget. Man får ju starka ben i uppförbacke, eller hur?

Det som ställde till det var att när jag kom till jobbet och gick för att hämta dagens första kaffe, i ett försök att samla krafter inför nio-mötet, så var kaffemaskinen sönder! Argh! Nu, efter lunch, när jag skriver detta har det kommit en servicegubbe och maskinen är nerplockad i smådelar.

Tack och lov hittade jag en kanna kaffe när jag var på väg till mötet…

1 november, 2006

Men…

Filed under: Allmänt,Livet — Niclas @ 07:53

Det snöar…