t r o t t o a r

29 september, 2006

Angående webbmailen.

Filed under: Allmänt,Om trottoar.net — Niclas @ 17:26

I och med att de ”gamla” webbmailen inte är helt stabil har jag tagit bort länken till den och från och med nu är det bara den nya webbmailen som ska användas. Har ni några åsikter om detta är det bara att höra av sig.

28 september, 2006

strul med mailen

Filed under: Allmänt,Om trottoar.net — Niclas @ 07:32

Det är strul med mailen just nu, det verkar som serverkraschen för ett tag sedan har gjort att vi endast kan kolla vår mail med den ”nya” webbmailen.

Jag återkommer när jag vet mer…

Edit:

Om Outlook/Thunderbird etc strular kontrollera att nedanstående gäller.
pop: mail.trottoar.net
smtp: antingen din nuvarande internetsleverantörs smtp-server eller mail.trottoar.net

Men..?

Filed under: Allmänt,Citat/kommentarer,Teknik — Niclas @ 07:29

< @uppe> c00lt! jag skrev ut en bild i hex-form (bara massa siffror), scannade in den, gjorde teckenigenkänning, klistrade in siffrorna i rätt ordning och sparade filen som rätt format igen. voila! det går alltså att skicka filer mellan varandra med snigelpost ;D

Hittat på: www.warpdrive.se

24 september, 2006

…redan?!?

Filed under: Allmänt,Bilder,Ungarna — Niclas @ 19:18

…idag fyller valpen sex månader…

Tittut

En skön helg

Filed under: Allmänt,Livet — Niclas @ 19:17

Denna helgen spenderade jag på bananpiren i frihamnen som körlärare åt en kompis som håller på att ta mc-kort. Mitt uppdrag var att tillhandahålla min motorcykel.

Så jag slappade i solen hela lördagen och eftermiddagen på söndagen tillsammans med lite nyfikna andra kompisar som kom förbi. Det blev en liten spontan picknick där bland motorcyklar och övningskörare, vi är ju inte de enda som kom på idén att frihamnen är ett ypperligt ställe att öva krypkörning och konbana. Många av stadens körskolor använder frihamnen som övningsområde så konbanorna är utmärkta så det var bara att ställa ut petflaskor som konor.

En helg i slutet av september med klarblå himmel och lite drygt 20 grader varmt och en massa mc-åka. Kan det bli bättre?

21 september, 2006

allmänt hyfs?

Filed under: Allmänt,Arbetsliv/samhälle,Livet — Niclas @ 20:55

Den 5 september skickade jag ett mail till en kollega inom firman i tron att han hade vissa arbetsuppgifter. Jag trodde han var ekonom för en viss verksamhet. Enligt den interna telefonkatalogen skulle han vara det. I mitt mail berättade jag att jag var ny och vem jag efterträdde och att jag gärna ville träffa vederbörande för att stämma av och lära känna honom och få en inblick hur budgeten såg ut, vilka mål som var uppsatta och vad han hade för förväntningar på mig etc. Jag gav även förslag att vi skulle träffas antingen den 8 september eller den 11 september.

Idag (21/9) fick jag svar. Han meddelade att det var fel uppgifter i telefonkatalogen. Det var allt!?!

Är jag överkänslig eller kan jag inte förvänta mig ett svar inom några dagar, framför allt ett svar som informerade mig om att jag hade skickat min förfrågan till fel person? Eller?

Nu klurade jag visserligen ut att det inte var rätt person och jag hittade den jag skulle till och fick svar inom rimlig tid och möte blev av. Men ändå…?

9 september, 2006

små stunder av lycka

Filed under: Allmänt,Livet — Niclas @ 11:22

Att kunna ägna två timmar åt att sitta på balkongen och äta frukost och läsa tidningen en solig lördagmorgon i september. Då är livet inte så dumt.

För övrigt så finns det lite fler bilder på valpen om ni följer länken, hör av er så fixar vi inloggningsuppgifterna…

http://www.flickr.com/groups/valpen/