t r o t t o a r

22 juni, 2007

Göteborgs-Posten 22 juni 2007

Filed under: Allmänt,Kul/dumt,Livet — Niclas @ 14:15

”En 84-årig bilförare i Nederländerna stoppades häromdagen för första och sannolikt sista gången i en poliskontroll. Det var inte bara det att mannens bil var oförsäkrad och aldrig blivit besiktigad. Mannen hade inte heller körkort, trots att han rattat runt på vägarna sedan 1940. Mannen lovade polisen att skrota sin bil”

19 juni, 2007

Tänk vad de kan komma på…

Filed under: Allmänt,Kul/dumt,Livet — Niclas @ 21:50

Revigör - www.revigor.se

Revigör – Trestegsmetoden som effektivt minskar alkoholrelaterade dagen-efter-besvär. Ett resultat av svensk forskning.

Är det inte fantastiskt vad de kan välja att lägga pengar och tid på att forska om, eller hur? Varför jobba med att bota cancer eller aids…

Alla vet ju att det enda som hjälper mot en rejäl baksmälla (läs: alkoholrelaterade dagen-efter-besvär) är pizza och formel 1.

15 juni, 2007

Hur kopiera texten i en meddelandebox…

Filed under: Allmänt,Teknik — Niclas @ 12:41

Länge har jag varit irriterad över att inte kunna kopiera texten i ett felmeddelande så att jag sedan kan söka efter information om vad det betyder. Nu visar det sig att det räcker med [ ctrl+C ]. Läs mer på:

http://weblogs.asp.net/chuckop/archive/2004/04/08/110153.aspx

…copy/paste är bra…

Hm…är detta bra eller dåligt?

Filed under: Allmänt,Livet,Länkar — Niclas @ 08:28

Twitter

twitter.com”A global community of friends and strangers answering one simple question: What are you doing? Answer on your phone, IM, or right here on the web!”

Jag ställer mig lite avvaktande till denna tjänst. Om jag känner ett behov av denna är jag kanske inte lite för beroende av nätet, eller?

Hör gärna av er med idéer om användningsområden.

13 juni, 2007

Hur ska jag tolka det?

Filed under: Allmänt,Livet — Niclas @ 17:10

Det visar sig att vår dammsugare är så gammal att vi måste specialbeställa nya påsar till den. Jag vet inte riktigt hur jag ska ställa mig till detta…

8 juni, 2007

som flugor kring en sockerbit

Filed under: Allmänt,Livet,Ungarna — Niclas @ 21:40

I och med att det var så varmt idag blåste jag upp valpens bassäng och fyllde den med vatten. Jag tänkte att han skulle tycka det var skönt att få lite svalka. Dock visade det sig att han inte var så intresserad av den men det var varenda en av grann-ungarna däremot. Så fort djungeltrumman spred ryktet att vi hade en vattenfylld bassäng stormades vi av en hel hord med meterhöga badsugna små monster…