t r o t t o a r

26 april, 2007

Gissa ordspråket #4

Filed under: Allmänt,Kul/dumt — Niclas @ 08:51

Den vokala manifestationen av emotionell satisfaktion bör senareläggas till en tidpunkt hinsides det att forcerandet av en till ytan relativt begränsad naturlig akvedukt till fullo genomförts.

…se kommentarerna…

25 april, 2007

Gissa ordspråket #3

Filed under: Allmänt,Kul/dumt — Niclas @ 09:11

Personer, vilka residera i arkitektoniska kreationer av en metastabil, transparent smältprodukt av övervägande kiselsyra, böra iakttaga abstinens i frågan om det skyndsamma omlokaliserandet av smärre petrologiska enheter

Svaret finns som vanligt i kommentarerna…

24 april, 2007

Gissa ordspråket #2

Filed under: Allmänt,Kul/dumt — Niclas @ 08:34

Vid en komparativ analys av å ena sidan ett manuellt baserat specimen av klassen Aves och å den andra sidan cirka ett fjortondels gross dylika i en population av förvedade fanerogamer torde det förra bedömas såsom potentiellt gynnsammare

Som vanligt finns svaret i kommentarerna

23 april, 2007

Mer musik

Filed under: Allmänt,Musik/böcker/film etc — Niclas @ 21:24

Här kommer mer skön musik. Bisarrt, udda, avvikande, skumt och bara så coolt…

http://www.myspace.com/hellsongs

http://www.myspace.com/eviltrio

Veckans låttips!

Filed under: Allmänt,Musik/böcker/film etc — Niclas @ 19:35

Miss Li – Oh Boy http://www.myspace.com/experiencemissli

Hur skön som helst, eller hur?

Gissa ordspråket

Filed under: Allmänt,Kul/dumt — Niclas @ 09:57

I samband med en förrådsrensning hittade jag lite omformulerade kända ordspråk. Gissa vilket det handlar om. Svaret finns i kommentarerna.

”Kvaliteten hos ett genom extraktion av animaliska och/eller vegetabiliska komponenter i ett upphettat fluidium framställt nutritivt preparat förhåller sig omvänt till numerären hos den i produkten engagerade kulinariskt skolade personalen.”

19 april, 2007

Det regnar…

Filed under: Allmänt,Livet — Niclas @ 09:32

…vilken trist dag det blev idag. Ska jag städa förrådet? Se en film? Fortsätta slösurfa? I vilket fall som helst så sover valpen nu och det verkar vara den mest passande sysselsättningen just nu…

17 april, 2007

Sunkhak

Filed under: Allmänt,Kul/dumt,Livet,Musik/böcker/film etc — Niclas @ 08:19

Äntligen har jag varit på the mother of all Sunkhak – Dovas! (Dagen efter var jag på Undici – www.undici.se – en viss skillnad…hm…)

Om ni mot förmodan inte vet vad ett sunkhak är rekommenderar jag www.sunkhak.se. Recensionen av Dovas:

Klassiker och mångas favorit bland Stockholms sunkhak. Generationer har druckit sin billiga öl på Dovas. Har ett skönt klientel med lokala personligheter från kl 10 på förmiddagen. Sammansättningen blir yngre ju längre kvällen går och i den övre delen sitter till slut nästan enbart gäng med unga människor med smak för billig öl.

Dovas är välbesökt alla dagar i veckan. Personalen är dock mästerliga på att hantera tokigt många beställningar, kanske beroende på att det nästan uteslutande beställs flaskor med Norrlandsguld eller Avesta. I trappan mellan den övre och undre delen står ofta Fejas, en hejare på att förmedla beställningar till baren.

Dovas har hyfsat käk till ännu bättre priser. De flesta är dock inte här för att äta. Dovas lägger ribban för övriga sunkhak, med sina konstanta låga priser och utomordentliga tillgänglighet. Flaggskeppet i den armada av sunkhak som finns runt Fridhemsplan.